Beste goedkope smartwatches met gps – Top 3

Een goedkope smartwatch met gps is zeker handig voor mensen die buiten willen trainen en die niet hun telefoon bij zich willen houden. Daarnaast zorgt een gps voor dat je telefoon niet per ongeluk je training niet bijhoudt omdat de gps dat zal doen. 

Zelf beschik ik over een Fitbit versa 2 en deze heeft geen gps. Soms als ik ga lopen worden mijn stappen niet opgeslagen en dit kan wel irritant zijn zonder een gps. In dit blogartikel ga ik de beste en goedkoopste smartwatches met gps bespreken. 

Daarnaast ga ik een uitstekende smartwatch keuze bespreken voor samsung en iPhone gebruikers. Deze worden besproken na de eerste top 3 beste goedkope smartwatches met gps. 

Beste goedkope smartwatches met gps:

  • Huawei Watch Fit
  • Garmin Vivosport HR
  • Fitbit Charge 4
  • Samsung Galaxy Watch Active
  • Apple Watch Series 3

Top 3 beste goedkope smartwatches met gps

De eerste top 3 beste goedkope smartwatch met gps die ik ga bespreken zijn de goedkoopste van ze allemaal. Daarna ga ik het hebben over de goedkoopste smartwatch met gps navigatie en een goedkope iPhone smartwatch met gps. Denk eraan dat de top 3 goedkope smartwatches beschikken over routeregistratie gps niet navigatie

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit - Beste goedkope smartwatch met gps
Huawei Watch Fit – Goedkope smartwatch met GPS

Als eerste en zeker de meest afgeprijsd goedkope smartwatch met gps op dit moment is de Huawei Watch Fit. Deze smartwatch is de beste voor zijn prijs en beschikt over gps waardoor je lekker buiten kunt trainen zonder je telefoon met de routeregistratie. 

Deze smartwatch met gps is perfect voor als je gaat wandelen, fietsen, zwemmen en veel andere activiteiten. Daarnaast heeft de smartwatch een ingebouwde polssensor die continu je hartslag meet zodat je deze altijd bij de hand hebt. 

Naast de polssensor voor je hartslag zijn er ook andere sensoren zoals gps-sensor natuurlijk maar ook hoogtemeter, kompas, gyroscoop en veel andere meer. 

Ook heel belangrijk om te weten is dat de Huawei smartwatches zowel verenigbaar zijn met Android en iPhone telefoons. Dit is heel belangrijk om te weten want je wilt zeker zijn dat je deze kan gebruiken :). 

Verder beschikt deze goedkoopste smartwatch met gps over VO2 max meting waardoor het je conditie kan meten via het horloge. Dit is uitstekend voor zo een goedkope smartwatch en er zijn nog veel meer functionaliteiten dat te goed zijn bij zo een goedkope smartwatch. 

SpecificatiesHuawei Watch FIt
Prijs
83.99,-
CompatibiliteitAndroid, iPhone
MeldingenBerichten ontvangen, voorlezen, Caller ID, inkomende oproep weigeren, muziekbediening, notificaties.
BellenNiet mogelijk
HartslagsensorJa, continu met een optische hartslagsensor. Ook melding bij overschrijding hartslagzone. 
Contactloos betalenNiet mogelijk
OpslagGeen
WaterdichtJa, 5 ATM
SchermtypeAMOLED
GPSJa, Routeregistratie GLONASS, GPS
Aanbevolen voorWandelen, hardlopen, Yoga, Fitness en andere die je kunt bekijken bij product pagina. 
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, trappen

De Huawei watch fit is de perfecte keus voor een goedkope smartwatch met gps. Naast de gps zijn er natuurlijk nog heel veel functionaliteiten die je nodig zal hebben in je dagelijkse leven die je veel kunnen helpen. Zeker een aanrader voor de meeste gebruikers die een goedkope smartwatch willen. 

Garmin Vivosport HR

Garmin Vivosport HR - Goedkope Garmin smartwatch met ingebouwde gps en camera bediening
Garmin Vivosport HR – Goedkope Garmin smartwatch met ingebouwde gps en camera bediening

Een andere top keuze voor een goedkope smartwatch met ingebouwde gps is de Garmin Vivosport HR. Deze smartwatch beschikt over bijna alles wat de vorige smartwatch had maar zelfs over nog een aantal functies die je misschien handig zou vinden. 

De Garmin vivosport hr beschikt over een 0.9 inch scherm wat kleiner is dan vele andere smartwatches. De gps van deze smartwatch is wel alleen gps en niet glonass zoals de vorige smartwatch. 

Verder heeft deze smartwatch ook hartslagsensor die continu je hartslag meet waardoor je weet wat je hartslag is continu. Ook is er een hartslagzone waarop je melding krijgt als je hartslag hoger gaat dat de zones. Heel handig voor als je wilt zien wanneer je hartslag te hoog is. 

De belangrijke functie dat de vorige smartwatch niet beschikt is camerabediening. Deze smartwatch beschikt over camerabediening waardoor je makkelijk je telefoon camera kunt bedienen vanuit de smartwatch. Heel handig om fotos te maken. 

SpecificatiesGarmin Vivosport HR
Prijs
109.99,-
CompatibiliteitAndroid, iOS
MeldingenNotificaties
BellenNiet mogelijk
HartslagsensorJa, continu met een optische hartslagsensor. Ook melding bij overschrijding hartslagzone. 
Contactloos betalenNiet mogelijk
OpslagGeen
WaterdichtJa, 5 ATM
SchermtypeOLED
GPSJa, Routeregistratie, GPS
Aanbevolen voorWandelen, Hardlopen, Outdoor, Fietsen, Fitness
MeetAfstand, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

De Garmin Vivosport HR is een goede keus voor als je een wat kleinere goedkope smartwatch wilt met een ingebouwde gps. Deze smartwatch is wat duurder maar beschik wel over de meeste belangrijke functies en je kan de camera van je telefoon besturen. 

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 + Weegschaal - Geweldige goedkope smartwatch met ingebouwde gps routeregistratie
Geweldige goedkope smartwatch met ingebouwde gps routeregistratie

De laatste van de top 3 goedkope smartwatches met gps is de Fitbit Charge 4. Dit is een geweldige keus voor een goedkope fitbit met gps en ook als je een verschillende design wilt dan de andere. 

Ook deze smartwatch beschikt over de belangrijke functies die je nodig gaat hebben als je buiten gaat trainen of juist binnen bij een gym. De smartwatch meet veel belangrijke dingen zoals je afstand, calorieverbranding, conditie en veel meer. 

De gps van deze smartwatch is alleen routeregistratie zoals ik in het begin had aangegeven. De ingebouwde gps neemt ook veel batterij dus het is belangrijk dat deze goed opgeladen is voordat je gaat trainen met de ingebouwde gps. 

Contactloos betalen is ook mogelijk met deze horloge via Fitbit pay voor als jij even buiten iets wilt kopen zonder je telefoon. Daarnaast kan je deze ook gebruiken om te zwemmen dankzij de waterdicht design. 

SpecificatiesFitbit Charge 4
Prijs
116,-
CompatibiliteitAndroid, iOS
MeldingenBerichten ontvangen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, notificaties
BellenNiet mogelijk
HartslagsensorJa, continue met optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Fitbit Pay
OpslagGeen
WaterdichtJa
SchermtypeOLED
GPSJa, Routeregistratie, GPS
Aanbevolen voorBuiten trainen, Gym, Wandelen, Hardlopen en veel meer
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, trappen

Zeker een van de beste smartwatches  met ingebouwde gps waardoor je niet steeds je telefoon hoeft bij te hebben. De tracking van deze fitbit is uitstekend en is zeker een van de beste keuzes om je training, slaap en veel meer bij te houden.  Wat ook heel geweldig is aan de fitbit horloges is dat je ze samen met een weegschaal kunt bestellen waardoor je gewicht direct naar je fitbit account gaat. 

Goedkope smartwatch samsung met gps navigatie

Samsung Galaxy Watch Active 

Samsung Galaxy Watch Active - Goedkope smartwatch samsung met gps navigatie
Goedkope smartwatch samsung met gps navigatie

Voor smartwatch of wel android gebruikers is de Samsung galaxy watch active een top keuze. Dit komt niet alleen door de gps maar ook door de design en geweldige compatibiliteit met android telefoons. 

Dit is een een top keuze voor gebruikers die graag een smartwatch willen met gps navigatie en niet alleen routeregistratie. Verder heeft deze samsung smartwatch en wat normale design zoals gewonnen horloge waardoor je niet een 4 kantige beeldscherm krijgt als veel andere smartwatches. 

Wat ik verder heel fijn vind aan Samsung smartwatches vergeleken met Apple smartwatches is dat je Samsung smartwatch ook met iPhone telefoons kan gebruiken maar Apple smartwatches niet met Samsung. 

De smartwatch heeft alle belangrijke functies die je nodig gaat hebben zoals hartslagsensor om je hartslag op aanvraag te kunnen zien. Dit is wel wat jammer omdat je niet continu je hartslag ziet. 

Je training meten is ook makkelijk met deze horloge en zeker voor als je buiten gaat trainen dankzij de gps. 

Contactloos betalen is niet mogelijk met deze smartwatch en dat is wel heel erg jammer. Je zal wel je telefoon moeten nemen als je iets buiten wilt kopen om te drinken :(.

SpecificatiesSamsung Galaxy Watch Active
Prijs
129,-
CompatibiliteitAndroid en iPhone
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Muziekbediening, notificaties
BellenNiet mogelijk
HartslagsensorJa, ingebouwde sensor, Op aanvraag, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenNiet mogelijk
OpslagGeen
WaterdichtJa
SchermtypeAMOLED
GPSJa, Navigatie, Route Registratie, GPS
Aanbevolen voorFietsen, Fitness, Hardlopen, Multisport, Outdoor, Tennis, Zwemmen en veel meer. 
MeetAfstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

Een geweldige keuze voor een goedkope smartwatch met gps navigatie en niet alleen routeregistratie. De smartwatch is heel handig voor sporten maar niet zo goed om je hartslag continu te meten omdat deze alleen op aanvraag wordt weergegeven. Apps zoals Spotify, Strava en mail zijn makkelijk te gebruiken met deze smartwatch ook wat dingen makkelijker maakt voor je. 

Goedkope smartwatch iPhone met GPS

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 38mm - Goedkope Apple Smartwatch met GPS, belfunctie en bericht verzend optie.
Goedkope Apple Smartwatch met GPS, belfunctie en bericht verzend optie.

Voor apple gebruikers die alleen apple producten willen gebruiken is de Apple Watch Series 3 de beste goedkope keuze voor een Apple Watch voor iPhone met ingebouwde gps. 

Wat deze smartwatch ook zo geweldig maakt is dat het ook beschikt over belfunctie. Dit maakt het mogelijk om via de smartwatch zowel te bellen als gesprekken voeren zonder enige probleem. 

Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je bellen en praten via de horloge zonder dat jij je telefoon uit je zaken hoeft te halen. 

Verder beschikt de smartwatch ook over de veel belangrijke functies zoals hartslag sensor voor continue hartslagmeting. Ook een ingebouwde gps dat zowel navigatie als routeregistratie beschikt met voldoende satellieten voor nauwkeurigheid. 

Je training bijhouden is natuurlijk ook mogelijk met deze iPhone smartwatch en heeft beschikt ook over andere functionaliteiten die je zeker handig zal vinden. 

SpecificatiesApple Watch Series 3
Prijs
219,-
CompatibiliteitiPhone
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Muziekbediening, notificaties
BellenJa, ingebouwde microfoon en luidspreker
HartslagsensorJa, ingebouwde sensor, continu, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Apple Pay
Opslag8GB Opslag
WaterdichtJa
SchermtypeAMOLED
GPSJa, Navigatie, Route Registratie, GPS
Aanbevolen voorFietsen, Fitness, Hardlopen, Multisport, Outdoor, Tennis, Zwemmen en veel meer. 
MeetAfstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

Zeker een geweldige keus voor gebruikers die een goedkope Apple Watch willen waarmee ze kunnen bellen, sporten en veel meer doen zoals slaap bijhouden. 

Gerelateerde vragen

Welke smartwatch heeft beste gps? De smartwatch met de beste gps is de Garmin Forerunner 245 music, Apple Watch Series 6 en Samsung Galaxy Watch Active 2. Deze zijn de beste smartwatches met top gps. 

Hoe duur is een smartwatch? De prijs van een smartwatch gaat van wel 30 euro voor goedkope smartwatches tot wel 1280 euro voor dure modellen. Voor aangename modellen met voldoende functies zit je wel van 75 euro tot wel 

Is een smartwatch handig? Een smartwatch is zeker handig, het is niet alleen maar een horloge om de tijd te zien maar je kan ook veel meer bijhouden zoals je gezondheid, training, hartslag en ook veel meer. 

Plaats een reactie