Beste Smartwatch Keuzes Voor iPhone – iOS Gebruikers

De beste smartwatch keuzes voor iphone, welke zijn deze en wat kun je met ze. Het is heel belangrijk om te weten welke smartwatch de beste keuzes zijn voor iOS en als je alleen Apple Watches kunt gebruiken of wel andere smartwatches. 

De beste smartwatch keuzes voor iphone:

  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch SE
  • Fitbit Charge 4
  • Fitbit Versa 3
  • Apple Watch Series 3

In dit artikel ga ik bespreken deze beste smartwatches voor iPhone iOS en waarom ik deze de beste vind. Niet alleen vind ik zelf deze de beste smartwatches maar ook andere mensen omdat de reviews zijn de hoogste uit alle andere smartwatches. 

Beste smartwatch keuze voor iPhone gebruikers

1. Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 44mm - Beste smartwatch voor iPhone gebruikers iOS
Apple Watch Series – Smartwatch voor iPhone iOS

De beste smartwatch die je kunt kiezen als een iphone gebruiker is de Apple Watch Series 6. Dit is de beste smartwatch die er nu is voor iphone omdat het zoveel mogelijkheden heeft dat handig zijn voor dagelijkse taken. 

De smartwatch is een top keuze voor alles, je kan buiten sporten zonder telefoon dankzij de ingebouwde gps, betalen met apple pay, sporten en dat ook tracken, fitnessen, gewichten trainen, fietsen en veel meer. 

De meeste sportactiviteiten worden door deze smartwatch getraceerd en worden opgeslagen om je een informatie overzichtelijk te weergeven. Op deze manier kun je zien hoe goed het met je gaat en waar je verder aan moet werken. 

Verder kun je ook je hartslag continue bekijken, stress test doen en veel meer extra functies die je zeker leuk gaat vinden. 

De smartwatch is ook waterdicht en je kan het gebruiken voor als je gaat zwemmen. Denk eraan dat je ermee alleen kan zwemmen maar niet diep duiken. 

Verder kun je ook je hartfilmpje maken en aan de hand daarvan zien of er hartritmestoornissen zijn om naar de huisart op tijd te gaan wat heel belangrijk is voor gezondheid. 

SpecificatiesApple Watch Series 6
Prijs
459,-
CompatibiliteitiOS
MeldingenGeluidsalarm, lichtalarm, melding op scherm, trilling. Ontvangen berichten, Caller ID, notificaties van apps kan je instellen. 
BellenJa, Bellen en gesprek voeren met smartwatch
HartslagsensorJa, Continu, icidenteel en op vraag. ECG hartslagmeting, optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Apple pay
Opslag32GB
WaterdichtJa, 5 ATM zwemmen maar niet diep duiken
Schermtype1.78 inch OLED
GPSJa, navigatie en routeregistratie, GLONASS, GPS, Galileo, GZSS
Aanbevolen voorFietsen, fitness, hardlopen, gymmen, buiten sport en veel meer
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

De perfecte smartwatch op dit moment is de Apple Watch Series 6. Deze smartwatch heeft alle opties van alle smartwatches in zichzelf waardoor je alles kan zonder te denken dat er andere smartwatches zijn met betere opties. 

2. Apple Watch SE

Voor gebruikers die een Apple watch willen maar die niet veel geld willen uitgeven voor de series 6 is de Apple Watch SE een perfecte keus. De smartwatch komt in mooie kleurcombinaties waardoor de smartwatch zowel geschikt is voor mannen en vrouwen. 

Apple Watch SE 40mm - Beste smartwatch in prijs en kwaliteit voor iPhone gebruikers

Deze smartwatch heeft bijna alle functies dat de series 6 heeft maar dan op een wat lage niveau. Een voorbeeld hiervan is de gps die alleen GLONASS en GPS heeft en met meer. Daarnaast is de hartslagsensor ook wat minder omdat het geen ECG hartslagmeting heeft maar alleen optisch. 

Verder is deze smartwatch voor iPhone prima voor als je gaat sporten, zwemmen, fietsen, wandelen enzovoort omdat de sport activiteit tracking gewoon hetzelfde is als de Series 6. Deze smartwatch kan ook je slaapduur tracken, bedtijd aangeven en beweging herinnering aangeven zodat je gaat trainen. 

SpecificatiesApple Watch SE
Prijs
299,-
CompatibiliteitiOS
MeldingenGeluidsalarm, lichtalarm, melding op scherm, trilling, ontvangen berichten, caller id, notificaties van apps die je kan instellen. 
BellenJa mogelijk, bellen en gesprek voeren zonder telefoon
HartslagsensorJa, continu, incidenteel, op vraag, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Apple Pay
Opslag32GB
WaterdichtJa, 5 ATM zwemmen maar niet duiken 
Schermtype1.57 inch OLED
GPSJa, navigatie en routeregistratie, GLONASS, GPS
Aanbevolen voorFietsen, fitness, hardlopen, gymmen, gewicht training, zwemmen en veel meer
MeetAfstand, calorieverbranding, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

De Apple Watch SE is een perfecte keus voor een goedkope smartwatch voor iphone. De prijs is gunstig en je krijg genoeg functionaliteit voor je dagelijks leven en gezondheid. 

Bekijk ook: Top 10 smartwatches van 2021 

3. Fitbit Charge 4

Als je een zeer goedkope smartwatch wilt voor iphone dan is de Fitbit charge 4 een prima keuze. De reden dat de Fitbit smartwatches zo goed zijn is omdat je naast de functionaliteit van de Fitbit krijg je ook veel meer van de app op je telefoon. 

Fitbit Charge 4 - Goedkope smartwatch voor iPhone gebruikers. Fitbit smartwatch

Denk aan dieet planning, programma’s voor je gezondheid en conditie doelen en veel meer. Fitbit heeft ook een grote community waarin je met andere mensen kan praten om elkaar te motiveren en zelfs om elkaar uit te dagen. 

Daarnaast kunnen de Fitbit smartwatches ook je slaapduur tracken en ook de kwaliteit van je slaap. Deze gegevens worden heel mooi en overzichtelijk op je telefoon of horloge weergegeven. Dit is heel handig om te zien hoe goed jij aan het slapen bent en hoe jij je slaap kan verbeteren. 

Naast de slaap tracking is er ook hartslagmeting die continu is en kan je zien hoe zwaar een training is door je hartslag te meten. Verder kun je ook met de hartslagmeting ook zien hoe fit jij bent aan de hand van je hartslag en je leeftijd. 

Verder zijn er dingen zoals ingebouwde GPS waardoor je makkelijk buiten kan trainen zonder enige zorgen over tracking van je telefoon. De smartwatch track ook al je sportactiviteiten en wordt ook overzichtelijk weergegeven hoeveel calorieen, afstand, tijd en snelheid je hebt gedaan.

SpecificatiesFitbit Charge 4
Prijs
119,-
CompatibiliteitiOS en Android
MeldingenMelding op scherm, trilling, ontvangen berichten, beller ID, notificaties die je zelf instelt via de app. 
BellenNiet mogelijk, alleen via telefoon
HartslagsensorJa, continu, optische hartslagmeting, fitness leeftijd meten
Contactloos betalenJa, Fitbit pay 
OpslagNee, muziek alleen van je telefoon
WaterdichtJa
Schermtype2.55 cm OLED
GPSJa, routeregistratie, GPS
Aanbevolen voorFietsen, fitness, hardlopen, triathlon, zwemmen, gymmen en meer. 
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, trappen

Wat is zelf zo leuk vind aan de Fitbit smartwatches is dat je ze zowel met iphone als android kan gebruiken. Stel dat je in de toekomst naar een android wilt veranderen dan hoef jij niet een nieuwe smartwatch te kopen 🙂

4. Fitbit Versa 3

De Fitbit Versa 3 is een van de nieuwe smartwatch van Fitbit en zeker een top keuze voor prijs en kwaliteit vergeleken met andere smartwatches. De smartwatch is goed voor zowel iphone als android telefoons en is heel handig voor als je in de toekomst van een merk naar de andere veranderd. 

Fitbit Versa 3 Een goede keuze voor iPhone gebruikers die een smartwatch willen. IOS

De Fitbit Versa 3 is heel simpel en heeft een zeer overzichtelijke beeld waarin je de tijd ziet, je stappen, hartslag en verbrande calorieën. De smartwatch is heel simpel en is zeker heel handig voor iphone gebruikers die niet perse een Apple watch willen. 

Maar wat kan de fitbit precies. Met de Versa 3 kun je contactloos betalen, sport activiteiten bijhouden, hartslag bijhouden, menstruatiecyclus bijhouden als vrouw, buiten trainen zonder probleem door gps en veel meer. 

De fitbit heeft ook een ingebouwde alarm, stopwatch, en kan ook je conditie meten  en je precies vertellen hoe goed je conditie is aan de hand van VO2. 

SpecificatiesFitbit Versa 3 
Prijs
199,-
CompatibiliteitiOS en Android
MeldingenMelding op scherm en trilling. Ontvangen berichten, beller ID, Notificaties van telefoon die je zelf kan instellen. 
BellenJa, bellen via de horloge is mogelijk
Hartslagsensor Ja, continu, optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Fitbit pay
Opslag2.5GB
WaterdichtJa, 5 ATM
Schermtype1.58 inch AMOLED
GPSJa, routeregistratie GLONASS, GPS
Aanbevolen voorFietsen, fitness, hardlopen, gewicht training, 
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, trappen

De Fitbit versa 3 is een van de beste keuzes die je hebt als jij een fitbit smartwatch wilt voor iphone. Zelf heb ik ook een iphone maar wil ik iets goedkoop met genoeg functionaliteit en daar is de Versa 3 een goede keuze voor. 

5. Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 38mm - Goedkoopste Apple watch voor iPhone/iOS gebruikers
Apple Watch Series 3 38mm – Goedkoopste Apple watch voor iPhone/iOS gebruikers

De laatste smartwatch die perfect is voor iphone gebruikers is de Apple Watch Series 3. Dit is een zeer goedkope smartwatch die ietsjes duurder is dan de Versa 3 maar beschikt wel over ietsjes meer functies dan de Versa 3 . 

De Apple Watch Series 3 heeft bijvoorbeeld een betere gps die ook navigatie heeft en niet alleen routeregistratie. Verder heeft de gps ook meer satellietplaatsbepaling waardoor het meer accuraat is dan de versa 3. 

Verder kan de smartwatch ook zelfstandig muziek draaien en heeft een opslag van 8GB waarin je genoeg muziek kunt opslaan om muziek te luisteren zonder je telefoon batterij leeg te maken. 

SpecificatiesApple Watch Series 3
Prijs
219,-
CompatibiliteitiOS
MeldingenGeluidsalarm, lichtalarm, melding op scherm, trilling
BellenJa mogelijk en ook gesprek voeren
Hartslagsensor 
Contactloos betalenJa, Apple pay
Opslag8GB 
WaterdichtJa, 5 ATM
Schermtype1.5inch OLED
GPSJa, navigatie en routeregistratie GLONASS, GPS, Galileo, GZSS
Aanbevolen voorFietsen, fitness, hardlopen, multisport, tennis, wandelen, watersport, wintersport enzovoort
MeetAfstand, calorieverbranding, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

Wanneer het komt tot prijs kwaliteit verhouding voor een Apple Watch dan is de Series 3 een goede keus. Je krijgt de belangrijkste functies die een smartwatch moet hebben en ook veel andere die handig kunnen zijn voor je dagelijks leven zoals contactloos betalen, bellen, alarm om wakker te worden en veel meer. 

Voor meer informatie over een van deze smartwatches voor iphone kun je op de blauwe naam van elke smartwatch klikken. Je zal gestuurd worden naar bol.com/Coolblue waar je meer erover kunt lezen. 

Gerelateerde vragen

De beste goedkope smartwatch voor ios? De beste goedkope smartwatch voor ios is de Apple watch series 3. Deze is goedkoop en komt met de belangrijkste functies die je smartwatch moet hebben en heeft de design van Apple. 

Beste smartwatch keuze voor android? De beste smartwatch keuze voor android is de Samsung galaxy watch 3. Deze heeft de meeste functies en de prijs en zeer gunstig. 

Beste smartwatch keuze in 2022? De beste smartwatch van 2022 is natuurlijk die Apple watch series 6. Deze heeft alle functies die er beschikbaar zijn voor smartwatches in zich. 

1 gedachte over “Beste Smartwatch Keuzes Voor iPhone – iOS Gebruikers”

Plaats een reactie