Top 5 Beste Smartwatches Met Belfunctie – Makkelijk Bellen

Een smartwatch met belfunctie is heel erg handig voor als je niet continu op je telefoon wilt zitten. Gesprekken voeren en zelfs bellen vanuit je smartwatch is mogelijk met een smartwatch die beschikt over belfunctie. In dit blogartikel ga ik de beste smartwatches bespreken die de belfunctie beschikken. 

Beste smartwatches met belfunctie:

  1. Apple Watch Series 6
  2. Samsung Galaxy Watch 3
  3. Apple Watch SE
  4. Samsung Galaxy Watch Active 2
  5. Fitbit Versa 3

Dit zijn een van de meest gekozen smartwatches met belfunctie en ook een van de beste. Deze top 5 keuzes heb ik genomen aan de hand van de functionaliteit van de smartwatches en de aantal gebruikers die deze smartwatches hebben gekozen. 

Het is heel belangrijk dat er genoeg mensen zijn die een smartwatch gebruiken voordat je deze gaat kiezen. Andere mensen hebben ze al langer gebruikt en kunnen aangeven of ze wel goed of slecht zijn. 

Deze smartwatches zijn de top keuzes van velen en hebben geweldige reviews ontvangen van andere mensen. Dit is de reden dat deze top keuzes zijn voor een smartwatch met belfunctie. 

Top 5 beste smartwatches met belfunctie

1. Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 - Beste smartwatch met belfunctie
Apple Watch Series 6 – Beste smartwatch met belfunctie

Natuurlijk is de eerste keuze en zeker de beste smartwatch met belfunctie is de Apple Watch Series 6. Deze smartwatch komt met alles wat je in een smartwatch zou willen hebben en dat is zeker iets dan andere ook vinden. 

De smartwatch is uitstekend en zeker een top keuze voor gebruikers die een iPhone hebben. De minpunten aan deze smartwatch is de prijs, alleen voor iOS en dat er geen stekker bij wordt geleverd. We weten wel allemaal dat Apple steeds moeilijker wordt met de kabels die ze bij leveren en soms moet je wel deze apart kopen :(.  

Verder is de smartwatch uitstekend en beschikt over verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Dit maakt het uitstekend voor zowel mannen als vrouwen die een smartwatch willen met belfunctie. 

Naast de belfunctie zijn er ook natuurlijk veel andere functies die de smartwatch beschikt zoals conditie meten met VO2, Hartslagsensoren om je hartslag continu te meten, ECG, Apple pay en veel meer informatie die je hier kunt bekijken

De Apple Watch Series 6 beschikt over zowel een microfoon als luidspreker waardoor je niet je telefoon nodig gaat hebben tijdens gesprekken. Als je nou in een belangrijke situatie zit kun je makkelijk opnemen en met iemand spreken zonder dat jij je telefoon in je hand hebt. 

Verder heeft de Apple Watch series 6 ook GPS sensoren voor navigatie en routeregistratie voor als je buiten gaat trainen met je fiets of wandelen. 

Zoals eerder al vertelt, Alles wat je in een smartwatch zoekt heeft de Apple Watch Series 6. Het heeft zoveel functionaliteiten dat het moeilijk is om ze allemaal te noemen hier. Training meten is natuurlijk ook ingebouwd en je kan het zowel gebruiken voor buiten trainingen als binnen trainingen zoals lopen, wandelen of gewichten machines, Yoga enzovoort. 

De smartwatch kan ook je slaap tracken en je dagelijks vertellen hoe je slaap is en of je iets moet verbeteren. Zeker een top keuze voor als je een iPhone telefoon beschikt en ook een smartwatch wilt. 

Hier is meer informatie over de belfunctie van de Apple Watch series 6. Bellen, contacten zien, gesprekken voeren en veel meer kun je met deze smartwatch. 

SpecificatiesApple Watch Series 6
Prijs
459,-
CompatibiliteitiPhone – Apple Phones – iOS 14 of hoger 
MeldingenGeluidsalarm, Lichtalarm, Melding op scherm, Trilling
BellenJa, Naast bellen ook gesprek voeren met smartwatch. Ingebouwde microfoon en luidspreker
HartslagsensorECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Apple pay
Opslag32GB
WaterdichtJa, 5 ATM voor zwemmen en douchen 
SchermtypeOLED
GPSJa, Navigatie, Routeregistratie
Aanbevolen voorFietsen, Fitness, Hardlopen, Yoga en veel meer. 
MeetAfstand, Calorieverbranding, Conditie, Handen wassen, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

De Apple Watch Series 6 is de beste smartwatch die er op dit moment is. Deze smartwatch kan alles wat je in een smartwatch zou willen en is zeker een van de meest gekozen smartwatch voor iPhone telefoons.

2. Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 - Smartwatch waarmee je kan bellen voor Android
Samsung Galaxy Watch 3 – Smartwatch waarmee je kan bellen voor Android

Voor Android gebruikers is de Samsung Galaxy Watch 3 een uitstekende keus voor een smartwatch met belfunctie. Deze smartwatch is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen dankzij de kleuren die beschikbaar zijn. 

De smartwatch is een stuk goedkoper dan de vorige smartwatch voor iPhone en het beschikt ook over de meest belangrijke functies die je in een smartwatch zou willen. Denk aan hartslagsensor, GPS, Training meten, belfunctie, ECG, notificaties en meer. 

De samsung Galaxy Watch 3 is een perfecte keus voor Android gebruikers die een smartwatch willen met belfunctie en die ook vaak trainen. De smartwatch meet je training voortgang en ook je slaap waardoor je dagelijks kunt zien hoe het met je lichaam gaat. 

Dankzij de GPS kun je ook buiten gaan trainen met je fiets of wandelen zonder je telefoon. Dankzij de GPS kan de smartwatch nog steeds je training bijhouden zonder dat je telefoon dichtbij is wat heel handig is als je buiten gaat trainen. 

 Er is nog veel meer informatie over deze geweldige smartwatch dat je hier kunt lezen. Informatie zoals slaapduur, bloeddrukmeter en overige sensoren. 

De belfunctie van de Samsung galaxy watch 3 is bijna hetzelfde als die van de Apple Watch Series 6 waarin je via de contacten tab iemand moet bellen. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe dat gaat :).

Bellen met de samsung galaxy watch 3 video:

SpecificatiesSamsung Galaxy Watch 3
Prijs
279,-
CompatibiliteitAndroid, iOS (Android, iPhone 5 of later)
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, voorlezen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, Notificaties
BellenJa, ingebouwde luidspreker en microfoon, gesprekken voeren zonder telefoon
HartslagsensorJa, Continu, ECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenNog niet mogelijk in Nederland
Opslag8GB opslag
WaterdichtJa
SchermtypeAMOLED
GPSJa, Navigatie, Routeregistratie
Aanbevolen voorFitness, Multisport, Wintersport, Buiten sport
MeetAfstand, Calorieverbranding, Conditie, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

De Samsung Galaxy Watch 3 is een geweldige keus voor als je een Android telefoon hebt of als je juist niet weet of je in de toekomst zal veranderen van iPhone. Zelf vind ik iPhone heel goed maar de beperking tot alleen Apple vind ik wel jammer en daarom is dit een goede keus voor vele. 

3. Apple Watch SE

Apple Watch SE - Goedkope smartwatch voor iPhone waarmee je kunt bellen
Apple Watch SE – Goedkope smartwatch voor iPhone waarmee je kunt bellen

Een andere geweldige keuze voor iPhone gebruikers die een smartwatch willen met belfunctie is de Apple Watch SE. Dit is een wat goedkopere smartwatch dan de vorige Series 6 die ook beschikt over belfunctie en belangrijke functionaliteiten. 

De Apple Watch SE is goedkoper dan de Series 6 en beschikt ook over veel functionaliteiten die je nodig gaat hebben. Denk hierbij aan hartslagsensor, ingebouwde GPS, Apple Pay, waterdicht en veel meer. 

De Apple Watch SE heeft een compatibiliteit met iPhone telefoon van versie 14.0 of hoger. Dit is heel belangrijk om te weten want sommige iPhone kunnen niet hoger dan een bepaalde versie. 

Naast de belfunctie kun je de smartwatch ook gebruiken natuurlijk voor je dagelijkse training. Dit kan buiten zijn of zelfs bij de gym/fitness. Ook kan het je slaap meten zodat je weet hoeveel je hebt geslapen en wat verbeterd kan worden. 

De belfunctie van de Apple Watch SE is natuurlijk bijna hetzelfde als de Series 6. Kijk naar de belfunctie van de Series 6 om te zien hoe dat gaat. Hier is een video van de Series 6 waar je kunt kijken hoe dat allemaal werkt :). 

SpecificatiesApple Watch SE
Prijs
299,-
CompatibiliteitiOS 14.0
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, voorlezen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, Notificaties
BellenJa, ingebouwde luidspreker en microfoon, gesprekken voeren zonder telefoon
HartslagsensorJa, Continu, Optische Hartslagmeting 
Contactloos betalenApple Pay
Opslag32GB opslag
WaterdichtJa
SchermtypeOLED
GPSJa, Navigatie, Routeregistratie
Aanbevolen voorHardlopen, Gewichten machines, interval training, Buiten trainingen en meer. 
MeetAfstand, Calorieverbranding, Handen wassen, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

De Apple Watch SE is de perfecte keus voor mensen die niet veel geld willen uitgeven voor een smartwatch waarmee je kunt bellen. Deze smartwatch heeft een prima prijs en beschikt over alle belangrijke functie die je nodig zal hebben in je dagelijkse leven en als je gaat trainen. 

4. Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active2 - Smartwatch waarmee je kunt bellen
Samsung Galaxy Watch Active2 – Smartwatch waarmee je kunt bellen

We gaan van de beste keuzes naar de wat goedkopere modellen van smartwatches waarmee je kunt bellen. Een wat goedkopere Samsung smartwatch om te bellen is de Samsung Galaxy Watch Active 2.

Dit is een smartwatch die niet veel achter de andere zit wanneer het komt tot functionaliteit en design. Wanneer het komt tot functionaliteit is dit een geweldige keus omdat het beschikt over alle belangrijke functies. 

Denk aan functies zoals GPS, Hartslagsensor, ECG hartslagmeting, bellen zonder telefoon, Waterdicht 5 ATM, Training meten  en veel meer. Deze smartwatch is geweldig voor zijn prijs en veel mensen kiezen het ook door de geweldige prijs en kwaliteit verhouding die het heeft. 

Bellen via deze smartwatch is natuurlijk mogelijk en ook meteen gesprekken voeren zonder je telefoon. Voor zijn prijs is dit een perfecte smartwatch en zelfs als je een iPhone hebt omdat het ook gebruikt kan worden met een iPhone. 

Denk wel aan dat je niet alle opties kunt gebruiken met een iPhone als een Android maar wel de meeste. Lees meer over deze product op de productpagina

SpecificatiesSamsung Galaxy Watch Active 2
Prijs
199,-
CompatibiliteitAndroid, iOS
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, voorlezen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, Notificaties
BellenJa, ingebouwde luidspreker en microfoon, gesprekken voeren zonder telefoon
HartslagsensorJa, Continu, ECG hartslagmeting, Optische Hartslagmeting 
Contactloos betalenNee
Opslag4GB opslag
WaterdichtJa 5 ATM
SchermtypeAMOLED
GPSJa, Navigatie, Routeregistratie
Aanbevolen voorBergsport, Fietsen, Fitness, Hardlopen, Multisport, Outdoor, Tennis, Wandelen en meer. 
MeetAfstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

Perfect voor een zeer goedkope prijs. De prijs en kwaliteit verhouding van deze smartwatch is een van de beste die er is. Deze smartwatch heeft over 1348 reviews en het scoort een 8,7 van de 10 uit allemaal. Zeker een aanrader voor een goedkope smartwatch waarmee je kunt bellen. 

5. Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 - Smartwatch om te bellen - Top 5 smartwatches met belfunctie
Fitbit Versa 3 – Smartwatch om te bellen – Top 5 smartwatches met belfunctie
€149,00
€169,00
op voorraad
Bol.com
€149,00
€185,00
op voorraad
Coolblue.be
€149,00
€229,95
op voorraad
Coolblue.nl

Als laatste heb ik de Fitbit Versa 3 of de Sense. De Versa 3 is meer praktisch en de Sense is meer voor gezondheid monitoren. Het is aan jou de keuze welke je beter vind en als je meer je gezondheid wilt monitoren of niet. 

Beide zijn wel een beetje raar want je kunt wel gesprekken voeren met de smartwatches maar alleen als de telefoon dichtbij is. Beide moeten nog veel geupdate worden volgens wat mensen zeggen en zijn nog niet helemaal bij met de andere modellen die boven waren besproken. 

Ik heb de Fitbit in de lijst genomen omdat het een geweldige bedrijf is en zelf beschik ik over de Versa 2 en vind het geweldig. Ik ben van plan om de Versa 3 te kopen maar belfunctie vind ik niet super belangrijk omdat deze tijd wordt meer gesproken via whatsapp berichten dan echt gesprekken. 

Daarnaast zijn er niet veel andere opties voor een smartwatch waarmee je kan bellen dat niet van samsung of Apple is. Fitbit geef de lijst een beetje een variatie dan Samsung of Apple. 

De Fitbit Versa 3 beschikt ook over alle functionaliteiten dat de andere ook beschikken. Het beschikt ook over een premium versie waar je meer connecties kan maken met andere gebruikers voor motivatie en veel meer. 

De smartwatch is perfect voor als je gaat sporten, slaap meten, spotify muziek bedienen, Fietsen dankzij GPS en veel meer. Het meet je hartslag continu en is geweldig om met andere mensen te connecten en je resultaten te delen. 

SpecificatiesFitbit Versa 3
Prijs
199,-
CompatibiliteitAndroid, iOS
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, voorlezen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, Notificaties
BellenJa, ingebouwde luidspreker en microfoon, gesprekken voeren is nog beetje raar
HartslagsensorJa, Continu, Optische Hartslagmeting 
Contactloos betalenFitbit Pay
Opslag2.5GB opslag
WaterdichtJa
SchermtypeAMOLED
GPSJa, Routeregistratie
Aanbevolen voorFietsen, Fitness, Hardlopen en andere meer
MeetAfstand, Calorieverbranding, Handen wassen, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

De fitbit smartwatches zijn een beetje anders en dat komt door de premium omgeving dat je kan betalen. Er zit hierin veel dingen die je kunnen helpen met je gezondheid zoals diet plannen en veel meer. Je kan ook altijd ook met andere mensen praten en je doelen delen en elkaar motiveren, het is een grote community waar je in kan horen als je dat wilt. 

Hoe kies je een smartwatch – Bekijk hier meer informatie en leer hoe je zelf een kan kiezen. 

Gerelateerde vragen

Kan je met een smartwatch bellen? Ja, met smartwatches die beschikken over een belfunctie kunnen gebruikt worden om te bellen en ook om gesprekken te voeren zonder je telefoon. 

Welke smartwatch kan bellen? De smartwatches die je kunt gebruiken om te bellen zijn Apple Watch Series 6, Samsung Galaxy Watch 3, Apple Watch SE, Samsung Galaxy Watch Active 2 en Fitbit Versa 3. Er zijn natuurlijk nog een aantal meer maar deze zijn de meest gekozen. 

Welke smartwatch kan zonder telefoon? Een smartwatch die je zonder je telefoon kunt gebruiken is de Apple Watch Series 4 en de Samsung Gear S3. Deze twee zijn de beste keuzes voor iPhone en Samsung gebruikers. 

Plaats een reactie