Top 5 Beste Smartwatch Keuzes Voor Heren – iPhone en Android

De top 5 beste smartwatches voor heren zijn gekozen aan de hand van de reviews van gebruikers, kleur combinatie en design. Deze smartwatches zijn te gebruiken voor iPhone of Android en daar ga ik het hebben bij elke smartwatch. 

De top 5 beste smartwatch keuzes voor heren:

  • Apple Watch Series 6
  • Samsung Galaxy Watch 3
  • Garmin Fenix 6 Pro
  • Garmin Vivoactive 4S
  • Fitbit Charge 4

Deze smartwatches gaan van hoge prijzen naar wat goedkopere prijzen. Denk eraan dat je bij de dure smartwatches heel veel meer functionaliteit zal krijgen dan de goedkope smartwatches. De smartwatches hebben geweldige design voor mannen en zijn zeker handig voor als je gaat sporten, gymmen en veel meer. 

Top 5 beste smartwatch keuzes voor heren 

1. Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 Beste smartwatch voor heren
Apple Watch Series 6 Beste smartwatch voor heren

De Apple Watch 6 komt in verschillende kleuren wat heel handig is voor mannen die graag een andere kleur willen behalve zwart. Je kunt kiezen voor rood, blauw of wit. 

De Apple Watch Series 6 is geschikt voor iPhone telefoons dus iOS en het moet iPhone 6s zijn of hoger. Deze smartwatch beschikt alle functionaliteiten die je kunt verwachten in een smartwatch en zeker meer dan dat. 

Je notificaties krijgt je op de smartwatch, betalen met de smartwatch, Camera besturing, bellen via smartwatch, gesprekken voeren met smartwatch, sport activiteiten bijhouden en heel veel meer. 

Je hartslag wordt continu gemonitord met deze smartwatch en dat is heel handig voor als je altijd wilt weten wat je hartslag is. Daarnaast i het heel erg handig voor als je zit te trainen en je wilt weten of je hartslag heel hoog is of niet. 

Een andere super goede functionaliteit van deze smartwatch is de ECG hartslagmeting en de hartslag melding wanneer het een bepaalde hoogte bereikt. Als jij je hart veel moet meten en niet wilt dat het over een bepaalde hoogte gaat dan is dit een top smartwatch.

 Wat ook heel handig is, is de ingebouwde gps voor als je buiten gaat sporten. Dankzij de gps kun je buiten sporten zonder je telefoon en kan de smartwatch alles tracken. Verder meet de smartwatch all je activiteiten van je sport en gym. 

SpecificatiesApple Watch Series 6
Prijs
459,-
CompatibiliteitiPhone iOS
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, voorlezen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, notificaties
BellenMogelijk, gesprekken voeren. Microfoon en luidspreker. 
HartslagsensorIngebouwde polssensor, Continue, icidenteel, op vraag. ECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa mogelijk, Apple pay 
Opslag32GB
WaterdichtJa, 5ATM  
Schermtype1,78 inch OLED scherm
GPSJa, ingebouwde gps, navigatie, routeregistratie, GLONASS, GPS, Galileo, QZSS
Aanbevolen voorFitness, Fietsen, Hardlopen, Gymmen, Fitness, Yoga en veel meer
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

De Apple Watch Series 6 is een van de meest gekozen smartwatch voor Apple telefoon gebruikers dus iPhone iOS. Deze smartwatch heeft alles wat een smartwatch kan hebben en veel meer. Je hartslag meten, praten via horloge, muziek opslag, muziekbediening, betalen met smartwatch en heel veel meer. Een top aanrader. 

2. Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch horloge voor mannen beste keuze
Samsung Galaxy Watch3 – Smartwatch horloge voor mannen beste keuze

Als tweede en zeker een geweldige smartwatch keuze voor heren die een Android telefoon hebben is de Samsung Galaxy Watch 3. Deze smartwatch is een top keuze voor zijn prijs en beschikt ook over de belangrijkste functies die je nodig zal hebben in een smartwatch. 

Zo wat maakt de Samsung Galaxy Watch 3 een geweldige keuze voor samsung gebruikers. Naast dat je met deze top prijs en kwaliteit smartwatch kunt bellen en gesprekken voeren kan het ook al je sport activiteiten tracken. 

Als je nou veel naar de gym gaat of veel buiten bent aan het rennen is dit een perfecte keus voor een man. De design ervan is wat normaler dan andere smartwatches en is zeker ideaal voor mannen die houden van normale horloges. 

Naast dat heeft de smartwatch ook ingebouwde hartslagsensor die continu je hartslag meten. Dit is altijd handig om te zien hoe het met je hart gaat tijdens training en ook buiten training. Verder heeft het ook ECG hartslagmeting en het meet stressniveaus ook. Er zijn ook hartslag melding waardoor je een melding krijgt wanneer je hartslag over een bepaalde grens gaat. 

Het enige wat wel minder goed is aan deze smartwatch is dat je nog niet contactloos kan betalen. Dat moeten ze nog toevoegen in de toekomst. 

SpecificatiesSamsung Galaxy Watch 3
Prijs
299,-
CompatibiliteitAndroid/iOS
MeldingenBerichten ontvangen, verzenden, voorlezen, caller id, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, notificaties
BellenJa, zelfstandig bellen zonder je telefoon
HartslagsensorJa, ingebouwde polssensor meet continu. ECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenNee
Opslag8GB
WaterdichtJa
Schermtype1.4inch AMOLED
GPSJa, 
Aanbevolen voorGymmen, Fitness, Buiten sporten, Yoga, en veel meer. 
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

Voor Android gebruikers is dit een top keuze voor een smartwatch. De Samsung Galaxy Watch 3 is een top keuze die ook over veel functionaliteit beschikt. Niet alleen is deze smartwatch geschikt voor Android maar ook voor iPhone. 

3. Garmin Fenix 6 Pro

Garmin Fenix 6 Pro - Luxe smartwatch voor heren
Garmin Fenix 6 Pro – Luxe smartwatch voor heren

Nu hebben we de Garmin Fenix 6 Pro, een zeer coole smartwatch horloge die perfect bij mannen past dankzij de design ervan. Deze smartwatch beschikt over veel functies maar niet allemaal. De enige functies dat we aan deze horloge missen is bellen met horloge. 

Verder als je dat niet zo belangrijk vind dat is dit de perfecte horloge voor zwemmen, watersporten en om je gezondheid bij te houden. Met de ingebouwde sensoren kan deze smartwatch zelfs je conditie bekijken met de VO2 Max meting die het beschikt. Ook heeft het hersteladvies en veel fitness tracking mogelijkheden. 

De GPS van deze smartwatch is ook top tier. Naast dat het navigatie heeft en routeregistratie, het beschikt over meerdere satellieten waardoor de tracking top zal zijn. Deze satellieten zijn GLONASS, GPS en Galileo. 

Dit is een perfecte keus voor heren die houden van buitensporten zoals veel fietsen en die graag een smartwatch willen die goed bij ze zou passen. Zeker een van de beste smartwatches voor heren. 

SpecificatiesGarmin Fenix 6 Pro
Prijs
569,-
CompatibiliteitAndroid/iOS
MeldingenBerichten ontvangen, Berichten verzenden, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziekbediening, Notificaties
BellenNiet mogelijk, Alleen opnemen of weigeren 
HartslagsensorIngebouwde hartslagsensor, continu meting, Optische Hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Garmin Pay
Opslag32GB totaal
WaterdichtJa
Schermtype1.3inch, OLED
GPSIngebouwde gps, navigatie, routeregistratie, GLONASS, GPS, Galileo
Aanbevolen voorBergsport, Fietsen, Fitness, Golf, Hardlopen, Buitensport, Zwemmen, Gymmen en veel meer
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

Zeer duurzame smartwatch horloge voor heren. De smartwatch beschikt over alle belangrijke functies voor je sport, gezondheid en notificaties. Jammer ervan is dat je niet met de horloge kan bellen maar daar heb jij je telefoon voor :). Gezondheid bijhouden en je training is daarnaast wel allemaal mogelijk en zelfs ook je conditie meten kan ook. 

4. Garmin Vivoactive 4S 

Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm linkerkant
Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm linkerkant

Een andere geweldige keus voor een smartwatch voor heren is de Garmin Vivoactive 4s. Voor een dergelijke prijs krijg jij een uitstekende smartwatch horloge die je met zowel android als iphone kunt gaan gebruiken. 

Je berichten ontvangen, lezen en je notificaties is allemaal mogelijk met deze horloge. Ook kun je makkelijk zonder je telefoon betalen voor als je buiten bent aan het trainen. Dit is zeker heel handig voor wanneer je even wilt gaan hardlopen of wandelen en je wilt iets te drinken of eten. 

De Garmin Vivoactive 4s is een perfecte smartwatch voor heren die veel buiten trainen. Dankzij de gps kun je makkelijk trainen zonder je telefoon mee te nemen en daarnaast kun je ook betalen met de smartwatch zonder je telefoon. 

Ook deze smartwatch beschikt over een hartslagsensor die continu je hartslag meet. Deze is handig voor meldingen als je hartslag over bepaalde zones gaat of als deze onregelmatig veranderd. Verder wordt ook je stressniveau gemeten en wordt ook je hartslag onder water weergegeven voor als je gaat zwemmen. 

SpecificatiesGarmin Vivoactive 4s
Prijs
254.90,-
CompatibiliteitAndroid, iOS
MeldingenBerichten ontvangen, Berichten verzenden, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziekbediening, Notificaties
BellenNiet mogelijk, wel opnemen en weigeren
HartslagsensorJa, ingebouwde polssensor, continu, melding bij overschrijding hartslagzones, hartslagmeting onder water ook en hartslag bij onregelmatige hartslag.
Contactloos betalenJa, Garmin Pay
OpslagTot 500 muziek 
WaterdichtJa, 5 ATM
Schermtype1,1inch LCD
GPSJa, navigatie en routeregistratie, routelijn type, satelliet GLLNASS, GPS, Galileo
Aanbevolen voorFietsen, lopen, wandelen, hardlopen, golf, buiten, zwemmen, gymmen en veel meer. 
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, hartslag, slaap, snelheid, stappen, stress, trappen

Een aanrader voor een wat betere prijs kwaliteit verhouding. Dit is een geweldige smartwatch voor heren die een wat normale horloge willen. Garmin biedt altijd smartwatches met een normale design waardoor ze niet echt op de 4 kantige smartwatches lijken. 

5. Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 - Fitbit smartwatch voor heren
Fitbit Charge 4 – Fitbit smartwatch voor heren

Als laatste hebben we de Fitbit charge 4 en de goedkoopste smartwatch voor heren. De design van de Charge 4 is zeer minimalistisch en het neemt bijna geen plek op je arm. De design van de Charge 4 past zowel bij mannen als vrouwen en is heel handig in gebruik. 

Wat heel bijzonder is aan deze smartwatch is dat het beschikt over een prima GPS vergeleken met andere goedkope smartwatches. Daarnaast kun je ook je slaap tracken en zien hoe deze elke dag gaat. Op deze manier kun je zien wat je moet verbeteren om beter te slapen. 

Verder heeft het alle andere belangrijke functies zoals waterdicht, meldingen krijgen van telefoon, contactloos betalen via Fitbit pay, ingebouwde hartslagsensor die continu je hartslag meet, gps en activiteit tracken van je fitness sessies. 

Dit zijn heel belangrijke punten dat elke smartwatch moet beschikken om je te kunnen helpen met je dagelijkse leven. 

Verder beschikt Fitbit ook over een grote community waarin je andere mensen kunt vinden om je te helpen en te motiveren. Het is een heel grote groep mensen die elkaar steeds motiveren om elke dag te trainen. Je kan ook andere mensen uitdagen om te trainen en heel veel meer. 

SpecificatiesFitbit Charge 4
Prijs
119,-
CompatibiliteitAndroid, iOS
MeldingenBerichten ontvangen, Caller ID, inkomende oproep accepteren, weigeren, muziekbediening, notificaties
BellenNiet mogelijk, alleen opnemen of weigeren
HartslagsensorJa, ingebouwde polssensor, Optische hartslagmeting
Contactloos betalenJa, Fitbit Pay
OpslagGeen, muziek via telefoon
WaterdichtJa
Schermtype25.5 mm, OLED
GPSJa, Routeregistratie, GPS
Aanbevolen voorGewicht training, loopband, yoga, fitness
MeetAfstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap, snelheid, stappen, trappen

Voor de prijs is de Charge 4 een top keuze die door veel mensen wordt gemaakt. De Fitbit community is ook heel geweldig en je kunt veel mensen ontmoeten die ook graag hun leven willen veranderen. Andere uitdagen voor een week om te zien wie meer train is ook een geweldige manier om je te motiveren. Daarnaast is de overzicht die je krijgt van je slaap en trainingen heel overzichtelijk en makkelijk te verstaan. 

Plaats een reactie